Redirecționare 20% din impozitul pe profit (sau venit) către Asociația Help Me Be A Rockstar

cover sponsorizare - impozit profit venit

În anul în curs proiectul Help Me Be A Rockstar a devenit oficial asociație și ne-am înscris în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale, astfel firmele / companiile pot susține cauzele și activitatea noastră prin redirecționarea a până la 20% din impozitul pe profit sau venit pentru anul 2019 până la data de 31 Decembrie.

Mai exact, 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microintreprinderi) sau 20% din impozitul pe profit (sau 0,75% din cifra de afaceri , respectiv minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit.

HMBARS a pornit odată cu organizarea primului concert caritabil pentru băiețelul nostru, Patrick-Philip, care a împlinit recent vârsta de 3 ani, diagnosticat cu epilepsie focală de cauză structurală (displazie arie centrală dreaptă – malformație la creier) și hemipareză dreaptă.

Totul a început cu două intervenții neurochirurgicale, una in țară și una în Franța, apoi continuând cu alte doua intervenții chirurgicale pentru eliminarea unor pietre la rinichi cauzate de numărul mare de medicamente, diverse spitalizări cauzate de imunitatea scăzută și nenumărate analize, consultații și ședințe de kinetoterapie, terapie ocupațională și integrare senzorială.

Din cauza intervențiilor neurochirurgicale și a crizelor epileptice numeroase (mai ales până la vârsta de 2 ani), micuțul rockstar a rămas cu deficiențe severe atât pe partea motorie cât și pe cea cognitivă.

Recent a mai apărut un diagnostic, momentan în curs de verificare și confirmare, dar care necesită în mod evident multă terapie.

Pentru a sprijini recuperarea lui Patrick-Philip, se poate dona în contul RO03BACX0000001809298001 (deschis la UniCredit Bank, titular Asociația Help Me Be A Rockstar).

Contractul de sponsorizare poate fi obținut de la adresa de email: [email protected] sau descărcat de aici.

Povestea asociației nostre continuă cu HMBARS 2 și HMBARS – Purple Day Edition, 2 concerte caritabile unde s-au strâns fonduri pentru recuperarea lui Patrick-Philip și achiziția de echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia din București.

Și pentru că la început de drum ne-am luat angajamentul că vom ajuta și alte persoane aflate în dificultate, începând cu vara anului 2019 am pornit o serie de evenimente muzicale incluzive, accesibiizate și adaptate pentru toate tipurile de dizabilități.

La sfârșitul lunii iunie, impreună cu Asociația Supereroi Printre Noi, Lavinia Chițu (interpret în limbajul semnelor), Club Expirat și a unei inimoase și dedicate echipe de voluntari am organizat HMBARS 3 – un concert accezibilizat, adaptat și dedicat persoanelor cu dizabilități, primul concert la care s-a folosit interpretarea în limbajul semnelor în România.

Mai apoi am lansat seria de concerte “Nu Stau Acasă” ce continuă și dezvoltă misiunea noastră de accesibilizare a evenimentelor muzicale. În septembrie a avut loc Nu Stau Acasă 1, iar pentru 2020 avem stabilite cel puțin încă 3 concerte.

Anul 2020 va aduce și lansarea “Atitudinea Contează! – Un ghid pentru trupe, artiști și promoteri, care îți explică cum să organizezi concerte și turnee mai accesibile pentru surzi și persoane cu dizabilități”, ghid la care avem și noi o oarecare contribuție și care sperăm să deschidă ochi și inimi și să ajute la organizarea a cât mai multor concerte dedicate persoanelor cu dizabilități.

Pentru a sprijini organizarea concertelor incluzive, accesibilizate și adaptate persoanelor cu dizabilități, se poate dona în contul RO46BACX0000001809298003 (deschis la UniCredit Bank, titular Asociația Help Me Be A Rockstar).

Contractul de sponsorizare poate fi obținut de la adresa de email: [email protected] sau descărcat de aici.

Vă mulțumim pentru sprijin,
Echipa Help Me Be A Rockstar